Terug naar Projecten.

Glorieuxpark te Eindhoven ontzorgen

"De Glorieuxgemeenschap vormt een sociale communiteit gebaseerd op de spiritualiteit van Stefaan Modest Glorieux en de leefregels van de Zusters van Barmhartigheid van Ronse. Iedere dag opnieuw maken we bewust keuzes die gericht zijn op het verbeteren van onze leefomgeving" aldus de visie van Glorieuxpark.

 

Glorieuxpark is een prachtig, rustig privéterrein waar alleenstaande ouderen beschermd kunnen wonen. Daarom is het van belang dat dit "bosrijke wooncomfort" gewaarborgd blijft.

Onze dealer 365zon.nl uit Eindhoven is daarom ook begonnen met het onderhoudsvrij maken van de dakgootconstructie bij het eerste gebouw. Dit geschiedt door het aanbrengen van onze aluminium dakgoot roosters op de zinken dakgoten. Hierdoor hoeven de dakgoten niet meer onderworpen te worden aan de periodieke onderhoudskosten.


Langer zelfstandig en zorgenvrije leven wordt hier tot in de puntjes georganiseerd.

Wij ontzorgen de dakgoten, de prachtige natuur op het park zorgt voor de rest, Glorieuxpark is echt een unieke locatie te noemen.

 

Bent u, of is uw instelling het nou ook zo zat telkens maar weer geconfronteerd te worden met die hoge onderhoudskosten met de vele calamiteiten tot gevolg, neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons offerteformulier in te vullen op deze website. Indien u liever geholpen wilt worden door de vakmannen van 365zon.nl, kunt u gaan naar hun eigen pagina: 365|ZON.NL te Eindhoven.