Nieuwere berichten

Projecten

Recentelijk heeft onze dealer Derks Diepenbroek Installatie te Woerden, deze vila voorzien van Dakgootbescherming in Den Dolder


Lees het hele bericht

Recent heeft onze dealer Van Lent Timmerwerken uit de gemeente Oldambt een vrijstaand woonhuis inclusief garage preventief beschermd doormiddel van onze aluminium dakgootbeschermer. Dat deze woning voorzien was van een kunststof dakgoot was geen enkel probleem.


Lees het hele bericht

Na heel wat kilometers gelegd te hebben, werd het tijd om een referentie project te genereren. In Brasserie Diggels te Westerbork vonden wij de juiste samenwerking om in het Noorden des Lands onze klanten goed te kunnen voorzien van informatie. Deze locatie is voor onze dealernetwerk in het noorden mooi centraal en kunnen we onze potentiële klanten onder het genot van een kopje koffie de werking van onze producten laten zien.


Lees het hele bericht

Ook Woningbouwvereniging ProWonen  te Borculo is inmiddels bekend met de producten van Dakgootpreventie. Dankzij de reeds uitgevoerde montage van Installatiebedrijf Gerhard Voltman BV te Bredevoort, kan er door ProWonen bespaart worden op de onderhoudskosten van hun panden.


Lees het hele bericht

Wanneer er maatwerk geleverd moet worden is dit uiteraard geen enkel probleem.

Bij deze zakgoot werd er een aluminium maatwerk kap vanuit onze fabriek (Compri Aluminium) afgeleverd en vervolgens vakkundig aangebracht.


Lees het hele bericht

Dat niet iedereen in één woningblok mee hoeft doen in de preventieve maatregelen, blijkt uit deze plaatsing te Heerhugowaard. Deze plaating werd in samenwerking met onze dealer Vuilvrije Goten te Den Helder uitgevoerd.


Lees het hele bericht

Naast het aanbrengen van Zonnepanelen, levert en monteert Zonbespaart te Castricum ook de producten Dakgootrooster, Marterschroot en Solarschroot.

Tijdens dit project ten behoeve van 16 zonnepanelen werd er ook in 1 handeling solarschroot aangebracht.


Lees het hele bericht

Door Installatiebedrijf van Gilst is 70m aluminium dakgootrooster aangebracht bij één van hun klanten. Deze klant kan nu onbezorgd genieten van de aankomende herfst en winter. Inmiddels zijn er heel wat woningen preventief beschermd in Nederland en België, waarbij Installatiebedrijf van Gilst hun activiteiten uitvoeren in de regio Goes (provincie Zeeland)


Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten