Terug naar Nieuws.

Vogel, klim, val en inbraakwering

Zoals u van ons gewend bent zijn wij uw specialist op het gebied van diverse preventie systemen. Naast het onderhoudsvrij en plaagdierwerend maken van dakgoten, dakramen, dakvoeten en zonnepanelen kunnen wij meer dan alleen dat.

 

 

Vogelweringsysteem Ervaart u veel overlast van vogels? Dan is vogelwering voor u dé oplossing.

Wij helpen u hierbij en zorgen voor een effectieve en efficiënte manier van weren. Afhankelijk van de omgeving worden er goede materialen toegepast om te zorgen dat u geen overlast meer ervaart van vogels. Bent u op zoek naar anti- klim profielen om inbraak en externe schades tegen te gaan? ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Overweegt u om uw dak te beveiligen i.v.m. valgevaar? Zelfs hierin kunnen wij een oplossing bieden.

 

 

Anti land systeem

Vogelweringsystemen zijn er in diverse soorten en maten. Hierbij kunt u denken aan vogelpinnen en vogelnetten. Met vogelpinnen, ook wel anti landingspinnen genoemd, wordt bedoeld dat er strips geplaatst worden op de dakrand, dakgoot, nokpannen en onderdorpels om vogels te weren van deze gebouw onderdelen. Dit soort strips kunnen wij ook uitvoeren in anti klimprofielen waardoor inbraak en externe calamiteiten tegengegaan worden.

Vogelnetten

 

 

Met vogelnetten worden er fijnmazige netten gespannen om vogels te weren van bijvoorbeeld platte daken, landingsbanen, balkons, galerijen en sportvelden. Hierdoor kunnen vogels uw daken en galerijen niet bevuilen, en blijft uw dak beschermd tegen het pikken van vogels op uw dakbedekking. Deze netten kunnen ook verzwaard worden aangebracht waardoor valgevaar wordt uitgesloten. Al met al genoeg redenen om deze vorm van preventie aan te brengen.

 

 

Anti val systeem Met onze preventie systemen kunt u vogels weren maar ook valgevaar van hoge daken voorkomen. Doordat wij onze netten bevestigen aan onze dakveiligheidsankers beschermen de verzwaarde netten u en uw personeel tegen valgevaar. Onze aluminium netdragers zorgen voor de juiste hoogte.

 

Informeer geheel vrijblijvend naar uw mogelijkheden, wij komen u graag ontzorgen....