Nieuwere berichten

Nieuws

Met onze producten weren we plaagdieren en houden we de dakgootconstructies onderhoudsvrij. Calamiteiten voortvloeiend uit ongedierte en verstopte dakgoten kunnen de leefomgeving ernstig verstoren en daarbij grote financiële schades veroorzaken.


Lees het hele bericht

De bladeren vallen weer van de bomen; het is weer herfst. Naast het vallen van de bladeren komen de paddenstoelen ook weer tevoorschijn. Al met al een prachtig schouwspel, wat een diversiteit aan kleuren teweeg brengt. Naast dit prachtig, seizoensgebonden natuurverschijnsel, zijn er ook minder leuke kanten aan de herfst..


Lees het hele bericht

Naast onze dakgootroosters, marter- en solarprofielen hebben wij een nieuw innovatief product op de markt gezet: het ‘dakvoetprofiel’. Hierdoor bieden wij en nog ruimer assortiment om voldoende preventie te kunnen bieden tegen plagdieren als steenmarters, vogels en ratten.


Lees het hele bericht

Er is weinig verloop in ons dealernetwerk, dat bewijzen J. van der Lely BV en Dakdekkersbedrijf Arend van der Meer & Zn.

Voor het 2e jaar op rij blijven zij dealer in Rotterdam en in Sittard-Geleen, en kiezen daarbij voor ons uniek concept.


Lees het hele bericht

Sinds vorige week mogen we onze 6e Belgische dealer/verdeler verwelkomen.

Advenso heeft bewust gekozen voor een dealerschap met Dakgootpreventie.

Onze producten blijken een goede opwaardering te zijn in hun bedrijfsvoering.


Lees het hele bericht

Wij staan ook op de Beurs Bouw & Wonen te Gorinchem. Door de positieve groei in en om Dakgootpreventie, zijn we er van overtuigd dat we ons landelijk meer en meer zichtbaar moeten maken. De beurs Bouw & Wonen is een mooie opstap om de stijgende lijn meer uitstraling te geven.


Lees het hele bericht

In Overijssel worden de woningen meer en meer preventief beschermd tegen blad en dier. Vanuit Enschede gaat Instektokill Ratmuka Groep ons dealernetwerk versterken. Waardoor zij onze 5e plaagdierbeheerser en ongedierte bestrijder in ons dealernetwerk worden.


Lees het hele bericht

Diverse weekenden in het jaar manifesteren dealers van Dakgootpreventie zich op beurzen en shows.

Zo ook ServiceNoord Installatietechniek te Oude Pekela. Voor de derde maal achtereen staan zij met onze stand op de voorjaarsshow van Tuin&Zo.


Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten