Nieuws

Het onderste gedeelte van een dakschild wordt ook wel het dakvoet genoemd. Als u op zoek bent naar vogelwering ter plaatse van de dakvoet, dan kan de dakvoetprofiel van Dakgootpreventie u zeker helpen. Onze 1,5mm dikke aluminium profielen weren niet alleen vogels, als mussen, merels, kauwen, spreeuwen en duiven maar ook steenmarters en ratten.


Lees het hele bericht

Het opwekken van gratis energie, doormiddel van zonnepanelen, wordt steeds populairder in Nederland. Toch blijven er diverse zaken onderbelicht wanneer het gaat om het maximaal te behalen rendement en de natuur er tegen beschermen. Vogels en steenmarters kunnen uw solar beschadigen, terwijl uw solar het evenwicht van vogels kan verstoren.


Lees het hele bericht

Zoals u van ons gewend bent zijn wij uw specialist op het gebied van diverse preventie systemen. Naast het onderhoudsvrij en plaagdierwerend maken van dakgoten, dakramen, dakvoeten en zonnepanelen kunnen wij meer dan alleen dat.

 


Lees het hele bericht

Met onze producten weren we plaagdieren en houden we de dakgootconstructies onderhoudsvrij. Calamiteiten voortvloeiend uit ongedierte en verstopte dakgoten kunnen de leefomgeving ernstig verstoren en daarbij grote financiële schades veroorzaken.


Lees het hele bericht

De bladeren vallen weer van de bomen; het is weer herfst. Naast het vallen van de bladeren komen de paddenstoelen ook weer tevoorschijn. Al met al een prachtig schouwspel, wat een diversiteit aan kleuren teweeg brengt. Naast dit prachtig, seizoensgebonden natuurverschijnsel, zijn er ook minder leuke kanten aan de herfst..


Lees het hele bericht

Naast onze dakgootroosters, marter- en solarprofielen hebben wij een nieuw innovatief product op de markt gezet: het ‘dakvoetprofiel’. Hierdoor bieden wij en nog ruimer assortiment om voldoende preventie te kunnen bieden tegen plagdieren als steenmarters, vogels en ratten.


Lees het hele bericht

Er is weinig verloop in ons dealernetwerk, dat bewijzen J. van der Lely BV en Dakdekkersbedrijf Arend van der Meer & Zn.

Voor het 2e jaar op rij blijven zij dealer in Rotterdam en in Sittard-Geleen, en kiezen daarbij voor ons uniek concept.


Lees het hele bericht

Sinds vorige week mogen we onze 6e Belgische dealer/verdeler verwelkomen.

Advenso heeft bewust gekozen voor een dealerschap met Dakgootpreventie.

Onze producten blijken een goede opwaardering te zijn in hun bedrijfsvoering.


Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten