Nieuws

Met onze producten weren we plaagdieren en houden we de dakgootconstructies onderhoudsvrij. Calamiteiten voortvloeiend uit ongedierte en verstopte dakgoten kunnen de leefomgeving ernstig verstoren en daarbij grote financiële schades veroorzaken.


Lees het hele bericht

De bladeren vallen weer van de bomen; het is weer herfst. Naast het vallen van de bladeren komen de paddenstoelen ook weer tevoorschijn. Al met al een prachtig schouwspel, wat een diversiteit aan kleuren teweeg brengt. Naast dit prachtig, seizoensgebonden natuurverschijnsel, zijn er ook minder leuke kanten aan de herfst..


Lees het hele bericht

Naast onze dakgootroosters, marter- en solarprofielen hebben wij een nieuw innovatief product op de markt gezet: het ‘dakvoetprofiel’. Hierdoor bieden wij en nog ruimer assortiment om voldoende preventie te kunnen bieden tegen plagdieren als steenmarters, vogels en ratten.


Lees het hele bericht

In November 2013 werd Dakgootpreventie opgericht, nadat er voldoende jaren was gewerkt met een buitenlandsproduct. De naam Dakgootpreventie was ontstaan uit “het preventief
onderhoudsvrij maken van dakgoten”. Inmiddels 4 jaar later is Dakgootpreventie meer dan alleen een rooster op een dakgoot.


Lees het hele bericht

Er is weinig verloop in ons dealernetwerk, dat bewijzen J. van der Lely BV en Dakdekkersbedrijf Arend van der Meer & Zn.

Voor het 2e jaar op rij blijven zij dealer in Rotterdam en in Sittard-Geleen, en kiezen daarbij voor ons uniek concept.


Lees het hele bericht

Sinds vorige week mogen we onze 6e Belgische dealer/verdeler verwelkomen.

Advenso heeft bewust gekozen voor een dealerschap met Dakgootpreventie.

Onze producten blijken een goede opwaardering te zijn in hun bedrijfsvoering.


Lees het hele bericht

Wij staan ook op de Beurs Bouw & Wonen te Gorinchem. Door de positieve groei in en om Dakgootpreventie, zijn we er van overtuigd dat we ons landelijk meer en meer zichtbaar moeten maken. De beurs Bouw & Wonen is een mooie opstap om de stijgende lijn meer uitstraling te geven.


Lees het hele bericht

Of u nu in Groningen of in Zeeland een dealer zoekt, wij staan door geheel nederland voor u klaar.

Zo ook in Zierikzee gelegen in de provincie Zeeland.

Saman Groep te Zierikzee, heeft wederom te kennen gegeven om dealer van Dakgootpreventie te blijven.


Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten