Nieuws

Ze zien er schattig uit, maar o wee, als je te maken krijgt met een steenmarter: berg je dan maar. Jelte Zwerver uit Grootegast kan er inmiddels ook over meepraten. Hij schat de schade aan zijn woning op zo'n twintigduizend euro.


Lees het hele bericht

De stroomstoring vrijdagochtend in de stad Groningen blijkt te zijn veroorzaakt door... een steenmarter. Het dier drong een transformatorstation aan de Bornholmstraat binnen en zorgde daar voor kortsluiting. Ruim 27.000 huishoudens en bedrijven zaten hierdoor korte tijd zonder elektriciteit. De steenmarter moest de sabotage met zijn leven bekopen.


Lees het hele bericht

Het opwekken van gratis energie, doormiddel van zonnepanelen, wordt steeds populairder in Nederland. Toch blijven er diverse zaken onderbelicht wanneer het gaat om het maximaal te behalen rendement en de natuur er tegen beschermen. Vogels en steenmarters kunnen uw solar beschadigen, terwijl uw solar het evenwicht van vogels kan verstoren.


Lees het hele bericht

Het onderste gedeelte van een dakschild wordt ook wel het dakvoet genoemd. Als u op zoek bent naar vogelwering ter plaatse van de dakvoet, dan kan de dakvoetprofiel van Dakgootpreventie u zeker helpen. Onze 1,5mm dikke aluminium profielen weren niet alleen vogels, als mussen, merels, kauwen, spreeuwen en duiven maar ook steenmarters en ratten.


Lees het hele bericht

De krachtigste deeltjesversneller ter wereld blijkt niet resistent te zijn tegen kleine scherpe tandjes. De Large Hadron Collider (LHC) van het Europees Centrum voor Nucleair Onderzoek CERN vlakbij Genève lag een tijd stil nadat een steenmarter een stuk bekabeling doorbeet.


Lees het hele bericht

Zoals u van ons gewend bent zijn wij uw specialist op het gebied van diverse preventie systemen. Naast het onderhoudsvrij en plaagdierwerend maken van dakgoten, dakramen, dakvoeten en zonnepanelen kunnen wij meer dan alleen dat.

 


Lees het hele bericht

Met onze producten weren we plaagdieren en houden we de dakgootconstructies onderhoudsvrij. Calamiteiten voortvloeiend uit ongedierte en verstopte dakgoten kunnen de leefomgeving ernstig verstoren en daarbij grote financiële schades veroorzaken.


Lees het hele bericht

De bladeren vallen weer van de bomen; het is weer herfst. Naast het vallen van de bladeren komen de paddenstoelen ook weer tevoorschijn. Al met al een prachtig schouwspel, wat een diversiteit aan kleuren teweeg brengt. Naast dit prachtig, seizoensgebonden natuurverschijnsel, zijn er ook minder leuke kanten aan de herfst..


Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten