Onze diciplines

dakgootpreventie

Dakgootpreventie is een eenvoudig, maar super slim concept. Met een aluminium rooster over uw dakgoot voorkomt u verstoppingen van de waterafvoer door bijvoorbeeld bladeren, takken of sneeuwophoping. Schoonmaken van uw goten behoort tot het verleden en dakgootlekkage wordt beperkt tot een minimum. Het dakgootrooster zorgt bovendien voor minder schadelijke invloeden van UV-straling op uw kostbare dakgoten.

Lees meer

dakvoetpreventie

Marters, vogels en ratten kunnen een chaos aanrichten in uw woning. Zij kunnen voor een enorme schade zorgen door te wroeten en te knagen. Ook laten zij urine en ontlasting achter. Het geluid van deze plaagdieren zorgt voor stress en slapeloze nachten. Eenmaal binnen in huis zijn plaagdieren moeilijk te bestrijden. Door toepassing van onze marter- of vogelprofielen wordt voorkomen dat deze dieren in uw woning komen.

Lees meer

solarpreventie

Vogels onder uw zonnepanelen? Het solarprofiel beschermt uw dak en zonnepanelen tegen overlast van vogels (nesten en vogelpoep). Het solarprofiel zorgt voor een optimale ventilatie onder uw zonnepanelen en beschermt uw dak en zonnepanelen tevens tegen aantasting door de schadelijke stoffen in vogelpoep. Dakgootpreventie geeft u 5 jaar garantie op de werking van ons product.

Lees meer
© Dakgootpreventie 2020 | Disclaimer | Privacy statement | Contact